Locatie

Al zeker 500 jaar wordt de Indiase culinaire traditie erkend als een unieke keuken. Wat veel mensen niet weten is dat het bekende woord "tandoori" niet zozeer refereert aan het gerecht, als wel de traditionele kleioven waarin ze bereid wordt. Wij beschikken over zo'n tandoori, waarin we overigens ook zelf ons overheerlijke eigen brood bakken.

Discover Taste Of India

CATERING OP MAAT

Onderscheidend, smakelijk en op maat gemaakt. Laat een onuitwisbare indruk achter bij uw gasten met een Indisch feestdiner van Taste of India.

Of het nu gaat om een lekker diner, een overwerkmaaltijd, hapjes bij uw receptie, een evenement of een buffet bij een bruiloft.

Wij regelen het graag voor u. Wij vinden dat catering maatwerk is. Daarom maken we geen gebruik van uitgebreide prijslijsten met gelimiteerde mogelijkheden maar gaan we gewoon met u in gesprek over uw wensen. We vertalen uw wensen in een vrijblijvende en concurrerende prijsopgave.

Als u vragen of wensen heeft kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Wij bespreken graag rustig de mogelijkheden met u.